2. lokakuuta 2010

1. Kuvaus

(Päivitetty 9.5.2020)

Suurimmaksi osaksi runoja, mutta myös muutamia biisejä, mietelauseita, pohdiskeluja, novelleja ja vähän muutakin. Kirjoittelen satunnaisesti mielen päällä olevista asioista ja päivittelen blogia nykyään muutamia kertoja vuodessa, joten ajan tasalla pysyminen ei vaadi lukijoilta paljoa :D. Runoilu on minulle tapa pohtia ja purkaa asioita. Niinpä en hio runoja loputtomasti, vaan välillä julkaisen raakileita ja epätäydellisyyksiäkin. Vastaavasti en poista vanhoja tekstejä, vaikka en enää pitäisi niistä. Näin lukijatkin näkevät runoilijan prosessia ja kehitystä.

Olen ammatiltani opettaja. Pidän psykologiasta ja filosofiasta. Haluaisin nähdä maailman sellaisena kuin se on, liikoja kaunistelematta. Teksteissäni on usein synkempi sävy ja ne käsittelevät asteen vakavampia aiheita. Tosin lähes kaikkea mahtuu mukaan.

Kuten jo todettu, olet täysin vapaa kommentoimaan. Se olisi minunkin kannaltani hyvin suotavaa, jotta a) huomaisin käyntisi, tai mahdollisesti b) kehittyisin kritiikistä tai tulisin paremmalle tuulelle positiivisesta palautteesta. Vinkkaathan myös omasta blogistasi, jos sinulla sellainen on, niin voin käydä kurkkaamassa. Tarkistan kaikki kommentit ennen niiden julkaisua, joten voit hyvin mainita kommenttia jättäessäsi, jos et halua sen näkyvän muille blogin lukijoille. Jos kaipaat lisätietoa runoistani, sitä löytyy toisinaan kunkin runon alapuolelta (kommenteista). :)

- Nina Stine

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti