17. marraskuuta 2012

113. Epävirallinen blogipäivitys: Muutoksen tuulia

Kuten nokkelimmat jo varmaan huomasivatkin, blogini ulkoasu on muuttunut aika paljon. Eksyin muokkaamis-työkaluihin vahingossa ja hetken mielijohteesta aloin kokeilla erilaisia teemoja. Ehkä oli jo aikakin, onhan tätä blogia tullut laskujeni mukaan jo yli kaksi vuotta pidettyä, tekstejä yli 100 kirjoitettua ja jopa 2000 blogin katseluakin on kerääntynyt.

Toivottavasti pidätte blogin uudesta ilmeestä, palautetta otetaan tietenkin vastaan, kuten aina ennenkin.

On ollut ilo kirjoitella ja lueskella kommentteja, suuret kiitokset siis kaikille blogissani joskus vierailleille :). Lupaan edelleenkin jatkaa samaan malliin eli päivitellä silloin tällöin ja tietenkin yritän kehittyä ja keksiä jotain uuttakin siinä samalla.

Nina Stine kiittää ja kumartaa :)

4 kommenttia:

  1. Hianon (komian, 10+) näkönen tää sun blogi nyt. :) Enemmän sun olonen ku se pinkki, vaikka seki oli just hyvä. xD

    PS. Siistii, kun pistät yleensä kommentilla jotain lisätietoja runon syntymisestä tai omista mielipiteistäs, niitä on kans kiva lukee. :)


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, kiitoksia :D Oon kyl juu samaa mieltä, et ehkä tää ulkoasu kuvastaa mua paremmin :). Toivottavasti vaan ei säikytä synkkyydellään lukijoita pois :D

      Oi, kiva kuulla ^^. Välil vähän pelottaa lisäillä niitä, ku pelkään paljastavani sit liikaa tai pilaavani joittenki omii tulkintoi :/. Eli siis ihana kuulla, ettei mun pelot ainakaan sun kohdalla pidä paikkaansa :).

      Poista
    2. Ei se haittaa kato, ku (uskoisin et) useimmat varmaa lukee ensi sen tekstin ja avaa sit vaa kommentit, ku pitää eriksee klikata. :D Nii siin on sit ehtiny muodostuu oma tulkinta, jos on muodostuaksee. XD

      Poista