12. kesäkuuta 2014

189.

Ne tulevat.


Vaikeroin tuskissani kun tummat varjot tihenevät.
välähteleviä kuvia, kuin sähköiskuja,
ja kipua,
sietämätöntä kipua.

eivätkä
ne mene
pois.



- Nina Stine 2.6.2014
Yritin kuvailla ja käsitellä sanoilla sietämättömän tuskaista ja epätoivoista oloani.
Eräänlainen "cringe attack", mutta pahempi. (Dan Howellin selitys käsitteelle: "When you remember an embarrassing moment in your life that you caused and you either cringe, hit yourself in the face or flail your arms because of it.").
Kyseessä ei kuitenkaan ollut yksittäinen muisto, vaan ikään kuin filminauha (kolmas säe). Eikä tunne ollut niinkään "nolo häpeä", vaan ahdistus, katumus ja häpeä ihan koko olemassaoloa kohtaan. Olenkohan ainoa, joka piinaa itseään tällaisilla kohtauksilla ja olotiloilla...

4 kommenttia:

  1. Kiitos :). Kuulostaa kyl tosi ikävältä, jos sulla on jatkunu ihan pidemmänkin jakson ajan vastaava olotila :/. Mulla yleensä tulee sellasia ihan yhtäkkisiä kohtauksia, jotka kestää hetken, mut toki joskus on aikakausia, jollon tällanen ahdistus kalvaa syvemmin ja pidemmän aikaa.

    VastaaPoista
  2. Saa toki kysyä :D. Oon 19v :). entä sä?

    VastaaPoista
  3. Hah :DD. No, otan ton kohteliaisuutena :D. Ymmärrän kyllä, että henkinen ikä voi vaihdella verrattuna biologiseen ikään :). Mun poikaystävä on 28, joten et sä nyt kovin vanhalta luuskalta tunnu :D. Ja oikeestaan mun mielestä sun tekstit on vaikuttanu nuorekkailta ja leikkisiltä, vaik niis toisaalta näkyy ehkä enemmän sitä elämänkokemustakin :).

    VastaaPoista