31. joulukuuta 2012

120. 31.12.2012

1. Taas yksi vuosi elämää.
Elämättä.

2. Kuin unen harmaa verho olisi laskeutunut,
kuin kaikki olisi aina,
aina ollut näin.

Mutta ei,
  ei ole ollut.

3. Sillä:
Kaikki aikanaan.
   Kaikki ajallaan.

- Kaikki sitten joskus.

Ja silti kuitenkin,
   Täysin ajallaan.


- Nina Stine 31.12.2012


2 kommenttia:

  1. Mun perinteeks on muodostunu joka uus vuosi kerätä vihkooni kuluneen vuoden tärkeimmät tapahtumat. Se on jännä, miten paljon yhden vuoden aikana ehtii tapahtumaan, miten paljon ne tapahtumat muutaa elämää ja miten niitä pitää nykyään jo täysin itsestäänselvyyksinä. En oikeestaan ees osais kuvitella aikaa, jollon en ois tuntenu tiettyjä ihmisiä mun elämässäni. Tai aikaa, jollon en olis kuunnellu sitä musiikkia, jota kuuntelen nyt O.o

    Jotkut asiat tuntuu kaukaisilta, niin kaukaisilta, ettei voi olla varma, onko niitä edes oikeesti tapahtunu. Ja silti kalenteri näyttää, että ne ois sijoittunu esim. vuoden 2012 keväälle O.o

    Mietin tänään kauan, miks tuolla pihalla räjäytellään raketteja ja ryypätään päät täyteen - mitä oikeestaan juhlistetaan? En vielä keksinyt vastausta. Mutta yhdessäolo vaikuttaisi olevan hyvin tärkeätä. Ehkä mäkin vielä löydän syyn, miksi haluaisin juhlistaa tätä tärkeältä vaikuttavaa päivää.

    Voisin kuitenkin toivottaa kaikille onnellista ja hyvää uutta vuotta. Mutta toisaalta ei siitä todennäköisesti tule yhtään sen parempi tai onnellisempi kuin edellinenkään. Tai sitä edellinen. Ei voi oikeestaan yhtään tietää, mitä kaikkea se tuo tullessaan. Enhän viime vuonnakaan tähän samaan aikaan voinut mitenkään edes kuvitellakkaan joitakin asioita, joita nyt on kuluneena vuonna 2012 tapahtunut.

    Eteenpäin siis mennään - eihän taaksepäin pääse tai paikalleen pysty jäämään. Vuosilukukin on loppujen lopuks vaan yks numero muiden joukossa, onhan se kello ennenkin tikittänyt.

    Mielenkiinnolla jään kuitenkin odottamaan, mitä vuonna 2013 tapahtuu tai jää tapahtumatta.

    VastaaPoista
  2. I am genuinely grateful to the owner of this website
    who has shared this fantastic paragraph at
    at this time.

    VastaaPoista